W4D_logga_fade

Länkar till företag som arrangerar resor när ni ska

åka på en klassresa eller skolresa

Målet för många som säljer våra klimatsmarta produkter är att åka på en klassresa, skolresa eller en resa med laget. Att resa tillsammans är något speciellt, lagandan stärks och man får minnen för livet.
Här nedan hittar du länkar till företag som arrangerar olika typer av resor när ni ska åka på en klassresa, skolresa eller en resa med föreningen.

Baltic Express
På våra resor till Polen kan vi erbjuda guidning i Krakow, saltgruvan Wieliczka och Auschwitz i Polen med mera. När ni reser med oss på Auschwitz resor bor ni bra och äter bra med ett pris som förvånar er. Vi på Auschwitz resor har arrangerat resor till Krakow och Auschwitz sedan 1993. Välj flygresa eller bussresa. www.auschwitz.se www.skolresor.org

Rättviks Backen
"Unik fartfylld aktivitet: Rättviks Sommarrodel - 2 st parallella 725 m långa banor nedför skidbacken. Dessutom segwayevent och paintball. Även flerdagarspaket i Rättvik för skolklasser med boende i militärtält, självhushållning och/eller catering mfl alternativ och möjliga aktiviteter. Mer info under "Grupper" på www.rättviksbacken.se .

Skolreseäventyr Norden AB
Vi förverkligar Er dröm om Skolreseäventyret! Välj bland 7 olika destinationer och över 16 programpaket där ”allt” ingår: spännande aktiviteter, mäktiga naturupplevelser, kost, logi och transporter. Vi skräddarsyr även resor om ni har egna önskemål.

Välkommen till Sveriges bästa klassresa, på Vässarö förstås!
Skolklasser, idrottsföreningar, ideella ungdomsgrupper - alla vill vi uppleva äventyret.
Hav • Frihet • Natur• Skoj
Vill du veta mer? >>

Vi erbjuder ungdomar goda möjligheter att samla ihop mycket pengar till laget, klassen eller föreningen genom att sälja klimatsmarta produkter med hela 50% i förtjänst. Enkla och förmånliga villkor, mycket bra förtjänst och högsta kvalitet på våra produkter är våra kärnvärden. Att sälja våra produkter är helt riskfritt. Det tillkommer inga kostnader och ni behöver inte ligga ute med pengar.

 © Work4Dreams 2017