W4D_logga_fade

Länkar till företag som arrangerar resor när ni ska åka på en klassresa eller skolresa

Målet för många som säljer våra klimatsmarta produkter är att åka på en klassresa, skolresa eller en resa med laget. Att resa tillsammans är något speciellt, lagandan stärks och man får minnen för livet.
Här nedan hittar du länkar till företag som arrangerar olika typer av resor när ni ska åka på en klassresa, skolresa eller en resa med föreningen.

Baltic Express
På våra resor till Polen kan vi erbjuda guidning i Krakow, saltgruvan Wieliczka och Auschwitz i Polen med mera. När ni reser med oss på Auschwitz resor bor ni bra och äter bra med ett pris som förvånar er. Vi på Auschwitz resor har arrangerat resor till Krakow och Auschwitz sedan 1993. Välj flygresa eller bussresa. www.auschwitz.se www.skolresor.org

Rättviks Backen
"Unik fartfylld aktivitet: Rättviks Sommarrodel - 2 st parallella 725 m långa banor nedför skidbacken. Dessutom segwayevent och paintball. Även flerdagarspaket i Rättvik för skolklasser med boende i militärtält, självhushållning och/eller catering mfl alternativ och möjliga aktiviteter. Mer info under "Grupper" på www.rättviksbacken.se .

Skolreseäventyr Norden AB
Vi förverkligar Er dröm om Skolreseäventyret! Välj bland 7 olika destinationer och över 16 programpaket där ”allt” ingår: spännande aktiviteter, mäktiga naturupplevelser, kost, logi och transporter. Vi skräddarsyr även resor om ni har egna önskemål.

Sportstravel AB
Sportstravel är resebyrån som erbjuder marknadens största och bästa utbud av träningsläger och turneringar för ungdomslag. Sportstravel erbjuder träningsläger och cupresor till Spanien, Turkiet, Portugal med mera.
Kontakta oss redan idag för mer info >>

Välkommen till Sveriges bästa klassresa, på Vässarö förstås!
Skolklasser, idrottsföreningar, ideella ungdomsgrupper - alla vill vi uppleva äventyret.
Hav • Frihet • Natur• Skoj
Vill du veta mer? >>

Äventyrligt i Åre
Vill ni göra nått utmanande och samtidigt ha en rolig vistelse tillsammans med klassen?

Följ med Äventyrligt och få garanterat pirr i magen och en massa skratt att minnas för livet! Välj och vraka mellan Äventyrligt i Åres olika aktiviteter och kombinera ihop er ultimata klassresa. Allt från forsränning, kajakpaddling, tunnbrödbakning, downhillcykling mm. Aktiviteterna tar allt från några timmar till en heldag så möjligheterna är stora att hinna med riktigt riktigt mycket. Vi erbjuder boende på Åre camping från 100:- per person.
För mer information, vänligen gå in på Äventyrligt i Åres hemsida >>

Vi erbjuder ungdomar goda möjligheter att samla ihop mycket pengar till laget, klassen eller föreningen genom att sälja klimatsmarta produkter med hela 50% i förtjänst. Enkla och förmånliga villkor, mycket bra förtjänst och högsta kvalitet på våra produkter är våra kärnvärden. Att sälja våra produkter är helt riskfritt. Det tillkommer inga kostnader och ni behöver inte ligga ute med pengar.

 © Work4Dreams 2020