W4D_logga_fade

Säljtips som hjälper klassen och föreningen att nå era mål

Hur mycket vill ni tjäna?

Sätt upp ett mål tillsammans inför försäljningen för hur mycket ni ska tjäna. Då vet alla hur mycket de ska sälja för att ni ska nå ert gemensamma mål. Nu blir målet mer konkret och tom enklare att överträffa. 

Gör reklam

Visa alla att ni säljer klimatsmarta produkter. Skriv ut och sätt upp Work4Dreams affisch på skolans anslagstavla, klubblokalen, idrottshallen, simhallen, biblioteket, mataffären, arbetsplatser mm. Kom ihåg att fråga om det är ok att sätta upp affischen först.

Sälj till grannar, släkten, familjen och vänner

Att ringa runt och besöka grannar, släktingar och bekanta är ett bra första steg. Dessutom kan säkert många hjälpa er med försäljningen genom att sälja på sina arbetsplatser och till sina bekanta.

Sälj på arbetsplatser

Besök dina föräldrars arbetsplats eller be dina föräldrar och andra bekanta att ta med en beställningssedel till sin arbetsplats och sälja till sina arbetskollegor. Tala om att dom stöder er och vad ni ska göra med pengarna.

Sälj till företag

Många företagare köper sommarpresenter, julklappar och andra gåvor till sin personal och sina kunder. Sälj in våra teknikprylar & wellnessprodukter, det blir en bra och mycket omtyckt gåva. Kontaktpersonen får mer information om företagsförsäljning då ni beställer ert säljpaket.

Följ upp era kunder efter leveransen

Ofta kommer det in önskemål om fler beställningar efter att ni levererat produkterna. Ta kontakt med era kunder 1-2 veckor efter leveransen och följ upp att de är nöjda med sitt köp och fråga om de vill handla mer. Samla ihop alla efterbeställningar och gör en kompletterande beställning inom 30 dagar.

Du får fler säljtips i vår säljguide som alla i gruppen får då ni beställer vårt säljpaket.   

Lycka till med försäljningen!

Tipsa om sidan!