W4D_logga_fade

Försäljning skolklasser & försäljning föreningar

Beställ information. Tjäna 50% till klassen, laget eller föreningen

Om Work4Dreams

Vår vision är att hjälpa ungdomar i skolklasser och föreningar att uppnå sina mål och drömmar.  Genom att erbjuda bra produkter i hög kvalitet ger vi ungdomarna goda möjligheter att tillsammans tjäna pengar för att t.ex. åka på en klassresa eller ett läger. Enkla och förmånliga villkor, gemenskap och högsta kvalitet på våra produkter är våra kärnvärden vi alltid eftersträvar.

Om oss

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden beskriver vad vi gör och vart vi strävar. De vägleder oss i allt vi gör såväl internt som externt mot leverantörer, föreningar, skolklasser, slutkonsumenter och andra kontakter.

 

ENKELHET

Det ska vara enkelt att sälja och köpa våra produkter och att förstå alla fördelar och förmåner.

 

GEMENSKAP

Möjligheten att genomföra en klassresa och åka på en idrottscup brukar ge alla deltagare mervärden i livet. Att alla är med och jobbar ihop pengarna gör vägen till målet både roligare och lärorikt. Vi uppnår mycket mer tillsammans än vad var och en gör enskilt.

 

KVALITET

Vi ska ha högsta kvalitet på våra produkter och kvalitet ska återspegla allt vad vi gör och hur vi agerar.

 

VÄRDE

Vi ska leverera högt värde utan att offra på kvaliten. Det ska vara förmånligt att både sälja och köpa våra produkter och de som handlar ska bli nöjda och vilja handla mer.