W4D_logga_fade

Försäljning skolklasser & försäljning föreningar

Beställ information. Tjäna 50% till klassen, laget eller föreningen

Om Work4Dreams

Vår vision är att hjälpa ungdomar i skolklasser och föreningar att uppnå sina mål och drömmar.  Genom att erbjuda bra produkter i hög kvalitet ger vi ungdomarna goda möjligheter att tillsammans tjäna pengar för att t.ex. åka på en klassresa eller ett läger. Enkla och förmånliga villkor, gemenskap och högsta kvalitet på våra produkter är våra kärnvärden vi alltid eftersträvar.

Om oss

Efter att i nästan 20 år drivit klädföretaget Lingon & Blåbär bestämde vi oss för att gå vidare och starta upp något nytt. Idén med att hjälpa ungdomar väcktes under våra år inom direktförsäljning då vi ofta har kommit i kontakt med skolklasser och idrottslag som behöver tjäna pengar till en klassresa eller idrottscup. Att tillsammans tjäna ihop pengar till en gemensam resa ger många roliga minnen och bidrar till både vänskap och gemenskap. Med vår erfarenhet av tillverkning och direktförsäljning vet vi att det är viktigt med lättsålda produkter med hög kvalitet. Dessutom ska det vara bra förtjänstmöjligheter för de som säljer produkten.

Välkommen till Work4Dreams och lycka till med försäljningen!

Marie &  Jan Höckerman

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden beskriver vad vi gör och vart vi strävar. De vägleder oss i allt vi gör såväl internt som externt mot leverantörer, föreningar, skolklasser, slutkonsumenter och andra kontakter.

 

ENKELHET

Det ska vara enkelt att sälja och köpa våra produkter och att förstå alla fördelar och förmåner.

 

GEMENSKAP

Möjligheten att genomföra en klassresa och åka på en idrottscup brukar ge alla deltagare mervärden i livet. Att alla är med och jobbar ihop pengarna gör vägen till målet både roligare och lärorikt. Vi uppnår mycket mer tillsammans än vad var och en gör enskilt.

 

KVALITET

Vi ska ha högsta kvalitet på våra produkter och kvalitet ska återspegla allt vad vi gör och hur vi agerar.

 

VÄRDE

Vi ska leverera högt värde utan att offra på kvaliten. Det ska vara förmånligt att både sälja och köpa våra produkter och de som handlar ska bli nöjda och vilja handla mer.

Work4dreams är stolt sponsor för BRIS