W4D_logga_fade

Företagsförsäljning

Att sälja till företag är ett mycket bra sätt att tjäna pengar för gruppen. Våra produkter är perfekta gåvor till kunder och anställda. Det finns två olika alternativ för företagsbeställningar.

1. Gruppen levererar, tar betalt och skriver ett kvitto till företaget

I detta fall är säljaren gruppen som levererar till företaget och även tar betalt av företaget. Du som kontaktperson kan skapa ett kvitto genom att ladda hem en kvittomall här nedan. På kvittot är inte momsen specificerad då försäljningen sker av en skolklass/förening. Däremot kan 100% av varuvärdet vara avdragsgillt för företaget.

Ladda ner en kvittomall i pdf-format

2. Work4Dreams levererar och fakturerar
(vid beställning för minst 4.000 kronor)

Ni har möjlighet att erbjuda företag som beställer för minst 4.000 kr att få sin beställning levererad och fakturerad med specificerad moms av Work4Dreams. Work4Dreams levererar och fakturerar företagets produkter och reglerar gruppens provision på gruppens faktura. När du senare gör beställningen ska du INTE räkna in de produktpaket som företaget har beställt. Ni skapar istället ett fakturaunderlag till företaget. Du behöver veta företagets namn, kontaktperson, telefon, e-post, fakturadress, leveransadress, organisationsnummer och eventuell märkning. Betalningsvillkor för företaget är 14 dagar efter sedvanlig kreditprövning.